Canterbury is a house created by Canny and situated in Canterbury, Australia.


The gorgeous residence mixes wood, stone, and glass to generate a timeless and sophisticated effect.



canterbury Canterbury Residence By Canny interior design 2


canterbury Canterbury Residence By Canny interior design 2
canterbury Canterbury Residence By Canny interior design 2
canterbury Canterbury Residence By Canny interior design 2
canterbury Canterbury Residence By Canny interior design 2
canterbury Canterbury Residence By Canny interior design 2
canterbury Canterbury Residence By Canny interior design 2
canterbury Canterbury Residence By Canny interior design 2
canterbury Canterbury Residence By Canny interior design 2
canterbury Canterbury Residence By Canny interior design 2
canterbury Canterbury Residence By Canny interior design 2
canterbury Canterbury Residence By Canny interior design 2
canterbury Canterbury Residence By Canny interior design 2
canterbury Canterbury Residence By Canny interior design 2
canterbury Canterbury Residence By Canny interior design 2
canterbury Canterbury Residence By Canny interior design 2
canterbury Canterbury Residence By Canny interior design 2
canterbury Canterbury Residence By Canny interior design 2
canterbury Canterbury Residence By Canny interior design 2
canterbury Canterbury Residence By Canny interior design 2

Canterbury by Canny:


“Whilst the house carries a somewhat modest fa├žade, it’s the interior and rear components that truly set the tone of this casually sophisticated house. With 4 bedrooms, 4-automobile basement garage, 2.5 bathrooms, cellar and 4 living locations, it encapsulates almost everything the consumers could possibly picture. Almost everything about this home is state-of-the-art, from the Jetmaster fireplace and integrated barbecue in the pool property, to the dumb waiter and $15,000 custom constructed glass pane from the study outlook to pool, no expense was spared in producing this completely tuned house.


The granite external cladding on feature walls and thoughtful use of timber help with the seamless integration of the home’s functional and aesthetic components. The fully-tiled pool with granite stepping stones marries in beautifully with the stonework of the adjacent alfresco area and the spotted gum decking flows from the polished floorboards of the primary living location to supply an inviting exterior island oasis. The 15×2 m (49×6.5 ft) lap lane adds functionality to the pool, whilst continuing the theme of a wrap-about water feature. The pool is fitted with in-floor cleaning, solar heating and premium filtration to hold it hunting perfect year-round with minimum fuss.”


Pictures courtesy of Canny


p Canterbury Residence By Canny interior design 2

0 comments:

Post a Comment

 
Top